An Unbiased View of su kaçak tespiti

Wiki Article

Banyomun zemininden alt kat komşumun banyo tavanına sızan şu kaçağından dolayı Protesisat'ı aradık.

Biz İstanbul Sarıyer’de TESİSAT, Doğalgaz ve dekorasyon işleri yapan yetkili bir firmayız. Su kaçağı ve atık su tıkanıklığında çözüm ortağı olarak Professional tesisat ile çalışıyoruz. En son eight daireli bir apartmanın tıkanmış olan pik borularını Professional tesisattan ZEKARİYA usta ve Fileüruz usta ile yeniledik.

Pimaş İçi Kaçak Bulmada Kullanılan Tesisat Kamerası: Kamera pis su dediğimiz pimaşlardan rögara giden kullanım suyu yani pis su tesisatı kaçaklarının bulunmasında en büyük yardımcımızdır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the most effective YouTube expertise and our most recent capabilities. Learn more

Arıza tespitine gelen servisimizin su kaçağının olduğu noktayı bulduğunda tamiratını da yapmakla görevlidir. Arızalı olan tesisat borularının tamirat ücretleri 50 ila 150 TL arasında değişmektedir.

Stetoskop genellikle doktorların kullandığı sesleri daha iyi şekilde algılamaya yarayan bir hassas ses dinleme aygıtıdır.

Bu derz dolgu özelliğini yitirirse, alt kata su sızması başlar ve alt katın tavanında su akıyor olacaktır. Bu derz dolgu da temizlik ürünlerinin kullanılması ile tahrip olur. Tıkanıklıktan dolayı da zeminde sürekli su birikintisi olacağı için alt kata su sızması çAlright normaldir.

Gelen usta boruyu tamir edip gitti ancak su patlağını bulabilmek için three-five tane kırdığı fayansı tamir etmeden gitti. Şuan herhangi bir su kaçağı yok ancak fayansların tamir edilmesi lazım bu konuda propertyımcı olur musunuz. Tekrar aynı sorunu yaşamamak su kaçağı tespiti için su tesisatının kontrol edilmesini rica ediyorum.

Merhabalar işlerinizi günlük rahatlığıyla bize teslim edebilirsiniz kaliteli ve güvenli işçiliğimizle uygun su kaçağı tespit fiyata hizmet vermekteyiz

Akustik dinleme cihazları da su kaçağı tespitinde sıklıkla kullanılan bir diğer araçtır. Bu su tesisatçısı cihazlar, suyun borular içinde geçerken oluşturduğu sesleri algılayarak sızıntının olduğu noktayı belirleyebilir.

Evinizde ya da yukarıda saydığımız mekanlardan herhangi birinde iseniz ve tüm musluklarınız kapalı olduğu halde su sayacınız sürekli dönüyorsa bir yerlerde su kaçağı olduğundan emin olabilirsiniz.

Su kaçakları eski suggestion tesisatlarda olduğu gibi yeni taşındığınız evde e su kaçağı tespit olabilmektedir. Su tesisatı montaj aşamasında su tesisatçısı hata yaparsa eve yerleştikten sonra hataların ortaya çıkması istenmeyen bir durumdur.

Bu yeni yöntemler kurumsal tesisat firmaları tarafından kullanılmaktadır. Ancak su kaçağı tespit sizlere tavsiyemiz tesisatçıya mutlaka tesisat kaçak tespit cihazı ile kırmadan su kaçağı bulma ile ilgili bilgi alın.

Radyatörleri ve Isıtma Sistemini İnceleyin: Eğer evinizde radyatörler veya ısıtma sistemleri varsa, bu sistemlerin etrafını kontrol edin. Sızıntılar bu bölgelerde de meydana gelebilir.

Report this wiki page